VOORGERECHTEN
Zalm en paling
€13,00
beide gerookt met komkommer en limoenmayonaise
Carpaccio van rund
€13,00
Met oude kaas, balsamicostroop en truffelmayonaise is dit een klassieker
Kalf rosbief met tonijnmayonaise
€13,00
gepimpt met twentse aardappelsalade gefrituurde kwartelei en pesto
Rivierkreeftjes en grapefruit
€13,00
Overgoten met cocktailsaus
Tartaar van langoustines
€13,00
tomaten gelei, koriander en limoen
Pakketje!
€13,00
Zalmfilet gebakken in tempura op kruidige salade en remoulade saus
HOOFDGERECHTEN
Dinkeldalsukade
€19,00
Botermals op risotto en eigen jus
Pasta aglio
€21,00
Pittige knoflook pasta met black tiger garnalen
Paddenstoelentuin
€22,00
Variatie van cantharel, shi-i-take, oesterzwam, enoki en morilles
Tarbot filet
€25,00
Met kreeftenjus en rivierkreeftjes
Vis pallet
€25,00
Combinatie van sliptong, zalm en tonijn
Tournedos
€29,00
Daarbij hebt u de keuze uit pepersaus, gorgonzolasaus en kruidenboter.
Gebakken eendenlever €7,50 extra
In de mix
€25,00
Ossenhaas, kalfsrib en varkenshaas vergezeld van hun garnituur